CENY JANTAR | Udílením Cen Jantar budou provázet herci Vladislav a Jakub Georgievovi

Udílením Cen Jantar budou provázet herci Vladislav a Jakub Georgievovi

Další novinkou letošního udílení Cen Jantar bude změna na postu průvodců celým galavečerem. Této role se zhostí herci Vladislav a Jakub Georgievovi. Otec a syn se na udílení cen převtělí do postav bánských vědátorů, kteří diváky večerem provedou.


Změna charakteru večera souvisí mimo jiné s přestěhováním této události do nových prostor. Po pěti letech, kdy se udílení cen konalo v ostravské aule Gong, přišel čas na změnu a akce proběhne v reprezentativních prostorách Domu kultury Poklad v Ostravě-Porubě.


 


 

S ohledem na menší kapacitu prostor je k dispozici jen omezený počet vstupenek pro veřejnost. I přes změnu místa i moderátorské koncepce bude zachován tradiční charakter večera, součástí programu tak budou kromě předávání cen i exkluzivní hudební čísla. 


Hlavní program bude rozdělen na dvě části, které budou mít odlišný charakter – první část se odehraje v Divadelním sále, kde budou předána ocenění ve většině kategorií. V první části také vystoupí třeba zpěvačka Nika, cimbalista Daniel Skála nebo saxofonista Michal Žáček s Koncertním sborem Permoník a kapela Filip M. s Jitkou Andraškovou.


Program pak po krátké přestávce vyvrcholí o dvě patra níže ve Společenském sále, kde budou předány ceny v kategorii populární hudba. Druhá část bude na stání. Vystoupí zde Tomáš Kočko v exkluzivním spojení s metalovou kapelou Silent Stream of Godless Elegy a také kapela Buty, která večer uzavře asi půlhodinovým koncertem.